Français | Nederlands
Presentatie    |   Diverse werken    |   Onderhoud van de lokalen    |   Kostenramingen    |   Werkzaamheden    |   Contact
Schoonmaken van benzinestations
Voor het schoonmaken van luifels, totems en uw lichtreclamepanelen komt DADIS CLEANING met een mandheftruck of telescopische vrachtwagen ter plaatse en dit in de hele Benelux. Wij staan eveneens in voor het poetsen van de shops. .
Schoonmaken van dakgoten, kroonlijsten en riolen
Na het vallen van de bladeren is het van het grootste belang om de dakgoten, regenpijp, sterfputjes en riolen na te kijken en te ontdoen van de afgevallen bladeren. Een jaarlijks nazicht kan u voor veel schade behoeden.
Kristallisatie van marmer
Marmer vraagt een speciaal onderhoud. Vaak wordt marmer gebruikt in de inkomhal en geeft een goede indruk bij het binnenkomen. Vandaar dat wij erop toezien om onze ervaring en hoogwaardige producten te gebruiken om het marmer zijn glans terug te geven en tevens te bewaren.
Thermoplastische bekledingen
Men mag zeker en vast de zichtbare en reële properheid niet vergelijken. Met zijn hoogstaande, steeds nieuwe en verbeterde onderhoudsproducten gebruikt met de nodige “Know-How” van onze medewerkers, biedt DADIS CLEANING u de garantie voor een langere en betere levensduur van de vloerbedekking in linoleum en PVC.
Schoonmaak tapijten en voltapijten
Om dagelijkse vervuiling en slijtage van uw tapijt en/of vasttapijt tegen te gaan komt DADIS CLEANING op geregelde tijdstippen langs voor een ontvlekking en volledige tapijtreiniging.
Gevenreiniging
Met behulp van een steiger of vrachtwagen met heflift of mand, wordt uw voorgevel met aangepaste producten, op een veilige en professionele manier gereinigd.
Schilderen van muren
Dadiscleaning specialiseert zich ook in childeren van muren.