Fran├žais | Nederlands
Presentatie    |   Diverse werken    |   Onderhoud van de lokalen    |   Kostenramingen    |   Werkzaamheden    |   Contact
Wassen van ramen en vensters
DADIS CLEANING heeft een team van ramenlappers die gekwalificeerd zijn voor het manipuleren van heftruck, steiger, mand, coulisse, enz.
Rekening houdend met de veiligheidsreglementering voert DADIS CLEANING deze taken op een uiterst veilige manier uit.
Het schoonmaken van kantoren
Opdat wij u niet zouden storen in uw werk, worden de kantoren tijdens uw afwezigheid schoongemaakt.
Schoonmaak van bezoekers - en vergaderzalen
Om uw bezoekers of medewerkers een warme en verzorgde ontvangst te bieden, zorgt DADIS CLEANING voor het onderhoud en voorbereiding van uw vergaderzalen.
Cafetaria, keuken en vaatwerk
Voor een net en huishoudelijk aspect verlost DADIS CLEANING u van alle huishoudelijke taken zoals het voorzien van proper vaatwerk, het beheer en de voorziening van de dranken, het op orde zetten van uw cafetaria, ...
Inkomhal
Om een positieve indruk te maken bij het betreden van uw gebouw, heeft DADIS CLEANING een team van ramenlappers die op geregelde tijdstippen uw ramen komen poetsen.
Parkeerterrein
Om het probleem van de slechte weersomstandigheden op te lossen, reinigt DADIS CLEANING uw parkeerterreinen met een volautomatische machine.
Opkuis en onderhoud gebouwen
Schoonmaak diensten betekenen meer dan gewoon het leegmaken van een vuilnisbak. Bij Dadis Cleaning gebruiken wij onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienst om u op maat gemaakte oplossingen te bieden.